NETSPANNING > Netvoeding en of filters > Audioquest Niagara 1200

Audioquest Niagara 1200

Beschrijving / Description

Niagara 1200 brengt de voordelen van een sterk geoptimaliseerd energiebeheer naar veel meer muziekliefhebbers en vervangt de verbazingwekkend goed ontvangen Niagara 1000.

Het meest opvallende verschil tussen de Niagaras 1000 en 1200, anders dan de 1200's gorgestructureerde heldere afwerking, zijn de meer universeel bruikbare vorm en verrassend veel gewicht. De 1200 kan nu als een onderdeel op een plank zitten, met alle in- en uitgaande kabels achterin. Hij kan 'face' down worden gebruikt met de uitlaten in de lucht, waardoor hij veel beter past in de ruimte tussen meubels en de muur. En, de 1200 is ontworpen om aan één kant te staan. 100% van de prestaties in een nuttiger pakket.

De Niagara 1200, ontworpen door Garth Powell, belichaamt dezelfde ontwerpfilosofie en bevat dezelfde gepatenteerde technologie als zijn grotere broers en zussen, de Niagara 5000 en Niagara 7000, maar verpakt het in een kleinere, slankere behuizing - voor een fractie van de prijs.

Net als de Niagara 5000 en 7000, maakt de Niagara 1200 gebruik van ultra-lage weerstand bedrading met vaste kern die geoptimaliseerd is voor een lage geluidsrichting, condensator vormende technologieën die de lineariteit enorm verbeteren en vervorming minimaliseren, en lage impedantie AC inlaat- en uitlaatcontacten met zware verzilvering over hoogzuiver Berylliumkoper voor een superieure geluidsdissipatie. Op dezelfde manier is de Niagara 1200 voorzien van onze niet-opofferende overspanningsbeveiliging, gepatenteerde Ground Noise-Dissipation technologie en overspanningsuitschakeling. De niet-opofferende beschermingscircuits van de Niagara 1200 zorgen ervoor dat uw systeem grondig wordt beschermd tegen overspanning en pieken, en de Niagara 1200 beschermt zichzelf - geen schade, geen stilstand. Stel hem in en vergeet hem.

De Niagara 1200 maakt gebruik van AudioQuest's gepatenteerde Ground-Noise Dissipation System en Linear Noise-Dissipation Technology en past zeven hoogwaardige stopcontacten in zijn slanke, kastvriendelijke chassis. De maximale ingangsstroomcapaciteit is 15 Ampère RMS in de 1200.
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Click picture for magnification

Specificaties / Specifications

Stroomfilter verdeeldoos met 7 uitgangen waarvan 2 met high current.
Europese stekkers. European outlets.

7 AC outlets: 2 High-Current; 5 Linear Filtered
Patented Ground Noise-Dissipation System: All outlets: 2 banks of direction-controlled ground noise-dissipation
Direction-Controlled Ultra-Low-Resistance Solid-Core Wiring
Ultra-Linear AudioQuest AC RF Filtering Capacitors
Linear Noise-Dissipation Technology:
More than 18 octaves of AC differential filtering with linear response, optimized for varying line and load impedance
Non-Sacrificial Surge Protection: Withstands multiple AC surges and spikes up to 6000V/3000A without sustaining damage
Over-Voltage Shutdown with Automatic Reset
Low-Z (low impedance) NRG Series Silver/Beryllium AC Power Inlets and Outlets
Dimensions 19.61 inch W X 7.52 inch D X 3.4 inch H
Weight 18 lbs, 8.16 kg

Staat van artikel
Nieuw

Prijs
€ 999,00