VERSTERKERS > Voorversterkers > Cocktail Audio N25

Cocktail Audio N25

Beschrijving / Description

De Cocktail Audio N25 is 's werelds meest geavanceerde Network Audio Player, met een Sabre32 Reference DAC-chip en high-performance Dual Core ARM Cortex A9-processor, die draait op 1,0 Ghz. Ontworpen om te voldoen aan alle eisen van digitale muziek afspelen en gelijke tred te houden met de digitale wereld van vandaag. De N25 is gebaseerd op lang bewezen CocktailAudio-technologieën, zoals het hardwarecircuitontwerp en veelzijdige op maat ontworpen software, ontwikkeld door een in-house R&D-team, om de beste audioprestaties en gebruiksgemak in al zijn functies te bereiken.

De N25 biedt hoogwaardige weergave van lokale USB-opslag, thuisnetwerkbronnen zoals NAS, vele online streamingdiensten, internetradio, DAB+/FM-radio, aptX HD Bluetooth, Spotify Connect, Airplay voor iOS-apparaten en nog veel meer. Optioneel biedt de N25 Bluetooth-transmissie, waardoor muziek vanaf de N25 kan worden afgespeeld via een Bluetooth-hoofdtelefoon of -luidsprekers. Het ondersteunt ook het afspelen van een enorme verscheidenheid aan audioformaten, waaronder DSD, MQA, DXD, HD FLAC, HD WAV, CAF, ALAC, AIFF en meer.

Bovendien, voor gebruik als een compleet en handig muzieksysteem in het hele huis, biedt de N25 niet alleen een Multiroom Function (Group Play), zorgvuldig ontwikkeld door het CocktailAudio-team in de loop der jaren, maar ook een HDMI ARC-ingang om verbinding te maken met tv's.
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Click picture for magnification

Specificaties / Specifications

Spotify
Tidal
Roon Ready
Qobuz
Deezer
Internetradio
DAB+ radio
FM radio
Afspeel formaten DSD MQA FLAC WAV ALAC AAC WMA AIFF OGG MP3
Functies
DAC
Voorversterker
Remote App
DLNA
UPnP
Wifi
AirPlay
Bluetooth
Interne opslagcapaciteit geen (wel een optie)
Optisch digitaal in
Optisch digitaal uit
Coaxiaal digitaal in
Coaxiaal digitaal uit
USB B in
USB A
Netwerk
RCA uitgangen
RCA uitgangen (Pre out)
Afmetingen (BxHxD) 440x73x300 mm
Gewicht 3,3 kg

Staat van artikel
Demo exemplaar

Prijs
€ 1.299,00       € 799,00