LUIDSPREKERS > Staand > Focal Scala Utopia Evo

Focal Scala Utopia Evo

Beschrijving / Description

De Focal Scala Utopia Evo is een prachtig ontworpen vloerstaande luidspreker met uitzonderlijke audiofiele muzikaliteit. De architectuur van het geluid is erop gericht de harmonische vervorming in het fragile middentonenregister te verminderen en zo te profiteren van het meest natuurlijke en emotierijke muziekgeluid.

De Focal Scala Utopia Evo is uitgerust met nieuwe innovaties, waaronder het Neutral Inductance Circuit en de Tuned Mass Damping-ophanging. Bi-amplificatie geeft de veeleisende muziekliefhebber de mogelijkheid het type geluid te verfijnen naar specifieke hoeveelheden kracht en timbre. De TMD-ophanging zorgt voor een lineaire frequentieresponsecurve tussen 1 en 4 kHz, terwijl de vervorming in dit bereik aanzienlijk verminderd wordt. De NIC stabiliseert het magnetische veld en voorkomt harmonische vervormingen en intermodulatie. De interne bedrading is in Frankrijk vervaardigd en van de hoogst mogelijke kwaliteit, mede door het verdikken van de draaddikte, waarmee hoorbaar verschil in helderheid is waar te nemen. De akoestische wattenvoering in de behuizing is dichter en zorgt voor een strakkere bas met meer precisie en controle.

De Focal Scala Utopia Evo onderscheidt zich daarnaast door een verscheidenheid aan hoogwaardige lakkleuren, geïnspireerd door de luxe autobranche. De elegante Focal Scala Utopia Evo leent zich hierdoor uitstekend voor elke woonruimte.

Enorm realistich klinkende luidsprekers met een heerlijk levendige sound. Alles klopt bij deze speakers.

High end lijn van Focal. Inruil is bespreekbaar.
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Click picture for magnification

Specificaties / Specifications

Type luidspreker 3-wegs vloerstaander
Frequentie bereik 27Hz - 40Khz
Gevoeligheid 92dB
Aanbevolen vermogen 50 - 500W
Impedantie 3.2/8 Ohm
Crossover-frequentie(s) 220Hz / 2400Hz
Aantal speakerunits 3
Afmetingen (H x B x D) 1247x393x670mm
Gewicht 85Kg
Kleur Carrara White, British Racing Green, Metallic Blue, Black Lacquer, Ash Grey, Noyer Naturel, Noyer Foncé

Staat van artikel
Nieuw

Prijs
€ 31.990,00 (per set)