BRONNEN > CD en of SACD-speler > Roksan Blak CD Player

Roksan Blak CD Player

Beschrijving / Description

The blak CD Player is made for those who wish to extract the very best from their CD collection.

It utilises the finest components available and a superior fully isolated CD drive. The result is one of the best looking and sounding CD players on the market offering spectacular high-end sonic performance.

Micro-detail and depth of soundstage with an exceptional warmth and musicality that communicates directly with the listener. In addition, there are three digital outputs.

Review

De Blak cd-speler en versterker blijken in de praktijk prettig werkende apparaten te zijn die op alle fronten voldoen aan de moderne eisen, zoals USB en Bluetooth, tegelijk een opbouw kennen met techniek die zich door de jaren heen heeft bewezen als betrouwbaar en goed klinkend. De degelijke opbouw van de beide apparaten draagt bij aan een te verwachten jarenlang ongestoorde werking.

De Blak serie heeft een klanksignatuur die zich eerder als analytisch dan warm laat omschrijven, met een forse portie details en daarbij minder meeslepend in de muziek dan andere merken kunnen zijn. Hier gaat heel erg de voorkeur van de luisteraar gelden en uiteraard tellen de luidsprekers en andere bronnen mee in de keuze. Met de lijn-, USB, Bluetooth en MM phono ingang(en) zullen de meeste gebruikers genoeg opties hebben om randapparatuur aan te sluiten. Voor meer digitale bronnen heeft Roksan ook een losse DAC beschikbaar die qua uiterlijk lijkt op de Blak serie. Kortom, wie kiest voor Blak met zijn orange displays maakt een verantwoorde keuze en luistert lekker naar muziek.
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Click picture for magnification

Specificaties / Specifications

CD Digital Audio System (CD, CD-R, CD-RW)
Digital Outputs Optical, RCA, XLR
Analogue Outputs Stereo RCA, Stereo XLR
Peak Output 4.4 V
Harmonic Distortion 1 kHz, 0 dB less than 0.001 %
Linearity 1 kHz > 89 dB
Jitter Less than 135 ps
Signal to Noise Ratio > 108 dB
Stop-Band Rejection > 100 dB
Dimensions (W x H x D) 140 x 440 x 309 mm (Incl. faceplate)

Staat van artikel
Nieuw

Prijs
€ 3.640,00       € 2.389,00
(excl. € 44,00 verzendkosten)