LUIDSPREKERS > Staand > Yamaha NS-2000A

Yamaha NS-2000A

Beschrijving / Description

De elegante vormgeving van de NS-2000A van Yamaha is een samensmelting van de stijl van de piano en de ontwerpfilosofie van de luidspreker. De karakteristieke glanzende afwerking van Yamaha is ook toegepast op deze luidsprekers, met hetzelfde proces dat voor onze vleugels wordt gebruikt een proces dat aan een beperkt aantal producten uit het assortiment van Yamaha is voorbehouden. Met deze elegante afwerking is de luidspreker een stijlvol meubelstuk dat een gevoel van voldoening geeft, zelfs als je niet naar muziek luistert.

Dit is geluid dat alleen Yamaha kan realiseren, als het enige audiomerk ter wereld dat alles aanpakt vanaf het moment dat een geluid wordt gecreëerd tot het moment dat dit het menselijk oor bereikt. Sluit je ogen en laat je overweldigen door het gevoel dat de artiest recht voor je staat, en ervaar het indrukwekkende gevoel echt 'dichter bij de artiest te zitten'.

PERFECT UNIFORME TOON
Het geluid van muziekinstrumenten laten horen zoals ze klinken. Als wereldberoemd merk van muziekinstrumenten werkt Yamaha onafgebroken aan deze missie. Om deze missie te verwezenlijken, creëerden we toonaangevende luidsprekers met als ontwerpconcept een consistente toonkleur in het volledige frequentiespectrum en pasten we een unieke technologie toe om dit te realiseren. Voor elke luidsprekerunit van de NS-2000A is gebruikgemaakt van het nieuw ontwikkelde Harmonious Diaphragm vervaardigd van een mix van ZYLON, dat een uitstekende geluidssnelheid heeft en minimale interne dissipatie, en sparrenhout, dat wordt gebruikt in het klavier van de vleugels van Yamaha en van essentieel belang is voor het overbrengen van geluid. Dit zorgt voor accurate, getrouwe tonale expressie in het hele audiospectrum, waardoor de harmonie van het geluid naar voren komt en de muziek rijker en mooier klinkt.

De NS-2000A is een indrukwekkende set 3-weg vloerluidsprekers bestaande uit 4 eenheden, die feilloos een getrouwe weergave biedt van het oorspronkelijke timbre en geluid van alle muziekinstrumenten.

Nieuw ontwikkeld Harmonious Diaphragm, een mix van ZYLON en sparrenhout, voor een optimale toonbalans.
Ideale kastconstructie, ontworpen met technologie voor vibratieanalyse die we hebben ontwikkeld bij de vervaardiging van onze muziekinstrumenten.
Door Yamaha gepatenteerd akoestisch absorptie-element, geoptimaliseerd voor de NS-2000A.
Door Yamaha gepatenteerde RS-compartimenten (Resonance Suppression) voor onderdrukking van ongewenste resonantie.
Authentieke pianoafwerking, voor een extra luxueuze ervaring.
Hoogwaardige onderdelen voor cross-overcircuits, inclusief audiocondensatoren van het Duitse Mundorf.
Luidsprekeraansluitingen van massief messing voor een uiterst veilige aansluiting en een luxe uitstraling.
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Click picture for magnification

Specificaties / Specifications

Type 3 way Bass-Reflex Type
Woofers 16cm (6-1/2 inch) cone type x 2
MidRange Driver 8 cm (3-1/4 inch) dome type
Tweeter 3cm (1-1/4 inch) dome type
Frequency Response 34 Hz-65 kHz (-10 dB), -100 kHz (-30 dB)
Nominal Input Power 60 W
Maximum Input Power 200 W
Sensitivity 88 dB
Crossover Frequencies 750 Hz/3.5 kHz
Impedance 6 ohms (minimum 3.5 ohms)
Dimensions (W x H x D) 330 x 1134 x 459
Weight 32.8 kg (72.3 lbs)
Accessories Spike x 4, Front Grille x 1

Staat van artikel          Nieuw
Prijs            € 6.989,00 (per set)
          (excl. € 44,00 verzendkosten)